GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Op weg naar verlossing met aarderesonantie

Op weg naar verlossing

Verlichten, de hemel op aarde, verbinden met god, innerlijke rust en het ontdekken van de wijsheid van de ziel. Al deze dingen vind ik nogal cliché om op te schrijven. Het is de oordelende stem in mijn hoofd, de stem die voor een constante innerlijke dialoog zorgt . Maar ik laat mijn eigen oordelen mij niet in de weg staan. De manier van leven die het universum mij laat zien. De manier van leven die ik graag bewandel, een manier van leven die ik graag leef.

In het komende artikel zal ik reflecteren op mezelf gedurende de afgelopen maand en ik zou je willen vragen om met mij mee te gaan op deze geestreizende reis. Als u instemmend knikt en meegaat, hoop ik oprecht dat u plezier beleeft aan het lezen. Moge het resoneren met jouw sfeer.

Ik had sterk de behoefte om creatief te zijn, maar in mijn gewone leven vond ik het moeilijk om kansen te creëren om de schepper in mij te laten floreren. Dus ... ik veranderde mijn buitenwereld. Ik ben voor een maand vakantie van Groningen naar Berlijn verhuisd . Van mijn moeders midden in de natuur tot mijn eigen kleine plekje midden in beton. Ik heb een gitaar meegenomen, wat kleding, boeken en spullen om te schrijven, maar het allerbelangrijkste; Ik nam alle moed die ik kon vinden mee.

Ik heb ook een klein pakje magische ' Lion 's Mane ' van Earth Resonance meegenomen . Ik zag dit als een goed moment om te experimenteren met microdosering, omdat ik verhalen hoorde en las dat het zeer nuttig zou zijn bij het vergroten van het bewustzijn in het leven. Voor mij is dit een van de, zo niet DE ENE, dingen die ik het meest waardeer en waar ik mijn leven naar wil leven. Zoveel mogelijk bewust zijn; op welk moment of welke situatie dan ook, ongeacht met wie ik ben, in wat ik ook doe. Ik zou me graag bewust willen zijn van hoe ik me voel en hier en nu in vrede met mijn geest willen zijn. Geen tijdreizen. Ik zou graag gewoon aanwezig willen zijn in het heden. Het grootste geschenk, het grootste geschenk dat je iemand/iets kunt geven, is je aanwezigheid . Ga volledig in op wat er leeft in het andere wezen en je zult een verbinding op een diepe, liefdevolle en harmonieuze manier kunnen voelen.

Ik heb dit door ervaring geleerd. Ik heb geleerd een situatie vreedzaam te accepteren en eventuele oordelen daarover los te laten. Het voelde diep opluchtend. Als een verlossing. Om de gedachten voorbij te kunnen laten stromen. Om ze te laten voor wat ze zijn. Deze geestverruimende ervaringen gaven mij meer aanwezigheid en toen ik meer aanwezig was, had ik meer oog voor detail. Het leven is zo mooi. En niet alleen in de lente of als de zon schijnt. Het leven is mooi. ALTIJD! Als je even pauzeert en de tijd neemt om een ​​bloem van dichtbij te bekijken, zie je zoveel details. Zoveel kleine onderdelen die allemaal samen dit ene ding vormen dat we zien als een bloem. Maar de handeling om gewoon bij een bloem te zijn, zonder er een naam aan te geven, zonder oordelen, en te observeren, bracht mij zoveel vreugde en gevoelens van verbondenheid. Verbonden zijn met het leven. Verbonden zijn met de natuur. Verbonden zijn met mezelf. Verbonden zijn met het universum. Een gevoel van gezond. Er is geen scheiding, geen verdeeldheid. Dit is allemaal gecreëerd door ons mensen met onze grote geest. We denken dat we zo slim zijn. Maar kijk om je heen. Wij misbruiken deze aarde. Wij misbruiken de natuur. En hoe lang kunnen we zo doorgaan? Ik ben tot het besef gekomen dat WIJ NATUUR ZIJN . Daar kun je onmogelijk ruzie over maken . Gebruik je gezond verstand. Denk helder. Om te kunnen leven hebben we ongeveer de juiste hoeveelheden zuurstof, water en voedingsstoffen nodig. Hoe zit het met enig ander levend wezen op deze planeet? We ademen zuurstof in, we ademen koolstofdioxide uit. Bomen hebben koolstofdioxide, water en voedingsstoffen nodig. Bomen ademen koolstofdioxide in, bomen ademen zuurstof uit. Het is allemaal logisch. We maken deel uit van de prachtige cyclus van de natuur en ik weet dat we allebei graag aan deze cyclus blijven deelnemen. Laten we ons dus geïnspireerd voelen om zelf na te denken hoe we de wereld vandaag de dag op een duurzame manier zouden willen zien . Zonder duurzaamheid zullen we over enkele decennia niet meer in staat zijn de wereld van vandaag te zien. Dus laten we niet verdrietig zijn, huilen en hierover gaan zitten. Laten we gemotiveerd zijn om onze schadelijke gewoonten te veranderen in nederige gewoonten voor elkaar en onze Moeder. Omdat we één entiteit zijn, wij mensen. Broeders en zusters van Moeder Natuur.

Deze wijsheid probeer ik zelf waar te maken. Ik struikel en sta op. De ervaring van microdosering met Earth Resonance heeft mij ongelooflijk geholpen om mij open te stellen en verbinding te maken met deze eeuwenoude wijsheid. Ik ben dankbaar dat ik met wat steun van de natuur op weg ben naar verlossing, want puur natuurlijk is wat ' Lion 's Mane ' is. Net zoals jij en ik. Durf jezelf te zijn. Durf de natuur te zijn.

Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd