GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Microdoseringsexperimenten deel III

Als je deel I + II van mijn microdoseringservaring nog niet hebt bekeken, kun je ze hier enhier vinden. Ik wilde mijn derde en laatste bericht van dit protocol schrijven om mijn ervaringen en mijn persoonlijke inzichten samen te vatten.

Het is meer dan een maand geleden dat ik het experiment beëindigde. Ik ben drie dagen eerder geëindigd, waarover ik je ook zal vertellen.
Ten eerste: zou ik microdosering aanbevelen?

Absoluut , ik heb het gevoel dat er maar heel weinig mensen zijn aan wie ik dit niet zou aanbevelen. Ik beëindigde het protocol met een gevoel van dankbaarheid voor de progressieve wetten in Nederland, en tegelijkertijd een beetje verbitterd dat andere landen wetten hebben tegen de verkoop en consumptie van deze plant, waardoor zoveel mensen geen legale toegang hebben tot deze genezende stof. .

Laten we teruggaan naar dit specifieke protocol. Ik heb de truffels gekocht via een bedrijf genaamd Earth Resonance en zij leveren bij elke bestelling een ondersteunend e-boek. Ze raden aan om bij het starten van het protocol een intentie vast te stellen. Ze laten je ook evalueren op welke gebieden van je leven je tijdens de ervaring ondersteuning zou willen hebben. Ze geven je een kleine voorbeelddriehoek die je zelf kunt maken en invullen. Voorbeeld hieronder afgebeeld.

Screenshot 04-03-2021 om 10.25.55.png

Het afgelopen jaar heb ik geleerd hoe enorm krachtig intentie kan zijn en ik leer zowel door dit experiment als door mijn kruidkundige vriend Whitney Artell dat dit ook een heel mooie en ontvankelijke manier is om met planten te werken! Waar de intentie naartoe gaat, stroomt energie.

Persoonlijk heb ik ervoor gekozen om me te concentreren op mijn bedrijf, mijn gezondheid en mijn financiën.

Dus wat gebeurde er de komende 27 dagen?

Nou, het voelde als een soort brug. Ik begon bewuster te worden over deze gebieden. Ik beleefde mijn beste financiële maand in het bedrijfsleven, maar kreeg ook meer duidelijkheid en vertrouwen op dit gebied.

Op dezelfde dag dat ik met het protocol begon, begon ik ook een 40 opeenvolgende dagen Har voor welvaartsmeditatie. Het protocol en de 40 dagen meditatie voelden voor een en ander zeer ondersteunend. Nogmaals, de kracht van intentie!

Het grootste was de verbetering van mijn eczeem. Ik ging van meer dagen waarop ik wel dan niet met mijn eczeem worstelde, naar het tegenovergestelde!

Ik stopte drie dagen eerder omdat ik behoorlijk veel angst had, om volledig transparant te zijn. De angst was meer lichaamsgerichte angst en ik kan het terugvoeren op het niet genoeg eten volgens het protocol. De angst was een beetje draadachtig. Ik noemde in mijn vorige berichten dat een van de nadelen was dat ik niet zo hongerig was. Ik was ongeveer 2 kilo afgevallen en ik ben al behoorlijk klein. De angst duurde ongeveer een week nadat ik het protocol had beëindigd en ik deed mijn best om gedurende deze tijd wat extra te eten, wat zeker hielp.

Ruim een ​​maand later zijn de zaken op al deze gebieden alleen maar verder verbeterd. De truffels lijken een heel mooi ondersteuningssysteem te zijn voor mijn doelen en helpen me deze te bereiken. Ik had me eerder afgevraagd of ik me misschien een beetje afhankelijk zou voelen van de truffels als ze me op welk gebied dan ook in mijn leven zouden ondersteunen, maar tegen het einde van het experiment voelde ik hoe mijn lichaam me liet weten dat we niet met ze hoefden te werken. voorlopig niet meer. Ze hadden mij voorlopig precies genoeg gesteund.

Als tiener kreeg ik veel verschillende medicijnen, van Ritalin, SSRI's, tot steroïden en immunosuppressiva. Hoewel ik hier nu al bijna tien jaar vrij van ben, vraag ik me af hoe de wereld eruit zou zien als er in plaats van een sterke focus op farmaceutische producten, meer aandacht zou komen voor plantaardige geneeskunde. Ik denk dat deze farmaceutische medicijnen zware bijwerkingen hebben die ik jarenlang moest verzachten nadat ik ermee gestopt was. Tussen het microdoseren en mijn TCM-kruiden die ik slik, heb ik nog nooit zoiets meegemaakt of gelezen met plantenmedicijnen.

Ik denk dat deze plant op energetisch niveau opbeurend is. Ze lijken je echt meer met het huidige moment te verbinden. Ik zal dit protocol zeker opnieuw doen als ik weer de roep voel (+ zorg ervoor dat ik consistent eet.)

Mijn grootste voordeel is dat ik alles wat ik nodig heb in mij heb en de plant heeft mij ondersteund om dat nog meer naar buiten te brengen. Wij als mensen zijn zoveel krachtiger, capabeler en magischer dan we onszelf toeschrijven. Als je ooit aan je kracht twijfelt of emotionele, mentale of spirituele steun nodig hebt, denk ik dat het kijken naar het plantenrijk voor ondersteuning een mooie + genezende optie is.

Blogpost door Jewel Mondros - blogpost

2 reacties

  • Thank you. Enjoyed and learned a lot from your blogs.
    Kieron

    Kieron Concannon
  • Hi there – thanks for the great review it’s really helped me understand how to go about using these in the right way. Can I ask you, what dose did you finish on? What was you’re sweet spot? I see you mentioned that you started on .33 then upped to .58 (seems like a lot) how did you feel? Thanks

    Paul

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd