GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Ik ben begonnen met microdoseren met behulp van de ‘aarderesonantie’-methode.

Mijn naam is Roël,
Een 27-jarige liefhebber van sport, acrobatiek en een actieve levensstijl. Op jongere leeftijd deed ik veel spirituele oefeningen, zoals meditatie, en mijn verbinding met de natuur was een belangrijk aandachtspunt in mijn leven. Op de een of andere manier ben ik dit de afgelopen drie jaar uit het oog verloren.

November 2020 merkte ik dat ik last had van een ernstige hernia in mijn lumbale wervelkolom. Dit onderbrak mijn leven volledig omdat ik helemaal niets kon doen. Het was alsof mijn leven stil stond. Ik kon niet bewegen en geen enkele fysieke activiteit uitoefenen. Dit vernietigde mijn kijk op mijn toekomst totaal, omdat ik vreesde dat dit alles zou veranderen. Op dit punt werden alle dingen die ik vroeger graag deed, van mij weggenomen.

Na een paar weken begon ik langzaam weer te bewegen en het leek mij dat ik weer vooruit kon kijken. Ik had heel veel vrije tijd omdat ik alle voorgaande activiteiten had beëindigd. Daar heb ik microdosering ontdekt.

Ik kreeg opnieuw interesse in de genezende mogelijkheden van verschillende psychedelische stoffen, zoals ik dit al eerder had ervaren in mijn late tienerjaren. Ik herinnerde me eerdere ervaringen met een hoge dosis psilocybine die mijn kijk op het leven volledig ten goede veranderden. Voor het eerst sinds jaren had ik het gevoel dat ik onderweg iets verloren had. Iets waardevols.

Ik ben begonnen met microdoseren met behulp van de ‘aarderesonantie’-methode.
Tijdens deze periode begon ik echt mijn perspectieven te veranderen.
Voor het eerst kon ik echt nadenken over wat er eigenlijk met mijn blessure was gebeurd. Waarom is dit gebeurd?

Ik begon dankbaarheid te voelen richting het punt waarop ik al mijn vermogen verloor om de manier waarop ik mijn leven leidde te behouden. Voor het eerst kon ik zien dat ik, ondanks de enorme pijn en het verlies van de dingen die ik zo leuk vond, kansen zag.

Dit besef bracht mij terug bij de liefde die ik ooit voelde....
De waardering voor de natuur, meditatie, spirituele praktijken, mij en het leven zelf.
Voor de allereerste keer kon ik accepteren dat mijn lichaam mij in de houdgreep had genomen, omdat ik mezelf niet wilde beledigen.

Ik begon weer te mediteren en kreeg weer interesse in de dingen waar ik vroeger zoveel van hield. Na een tijdje begon ik langzaam weer te lopen en te bewegen. Mijn enthousiasme voor het leven groeide weer en voor het eerst had ik het gevoel dat dit op de lange termijn wel goed zou komen.
Tot op de dag van vandaag gaat het met de week beter en beter. Ik ben zelfs weer begonnen met acrobatiek en trainen.

Microdosering heeft mij enorm geholpen het belang van mijn situatie te beseffen en de consequenties van mijn onwetendheid ten aanzien van het doel van mijn eigen leven te accepteren. Het hielp mij om objectief te zijn en te werken met de situatie zoals die zich had voorgedaan, in plaats van me te laten meeslepen door angst, verdriet en onbegrip.

Uiteindelijk is het natuurlijk niet de psilocybine, maar jij die het werk doet. Jij bent eindelijk in staat eerlijk te zijn tegenover jezelf en de situatie waarin je verkeert. Niet uit angst, niet uit woede, maar uit liefde, dankbaarheid en begrip. !

Veel liefs, Roël

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd