GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Microdosering bracht het geluk in mijn leven terug

Mijn naam is Jasper(40),

Ik heb ADHD en alle rommel die daarbij komt kijken. Eigenlijk was ik vanaf mijn 15e behoorlijk in de war op bepaalde gebieden in mijn leven en daarom rookte ik veel Marihuana, Ritalin en later veel alcoholgebruik om het lawaai in mijn hoofd en lichaam te stoppen. Nu heb ik, naast het bovenstaande, het geluk dat ik ook erg ambitieus ben, dus ik heb de ontembare energie in mijn werk kunnen kanaliseren. Ik ben kok en heb mijn eigen theatercateringbedrijf ‘de kok au vin.’ Naast mijn werk doe ik veel aan sport: boksen, duurlopen en acrobatiek. Dit geeft zeker een zekere rust. Maar werkt ook als een soort ruisonderdrukkingsmechanisme voor mijn problemen. Het probleem is dat de annulering soms afblaast, vaak onverwacht en bijna altijd op het verkeerde moment.

Nu heb ik veel geprobeerd in mijn zoektocht naar rust en stilte in mijn hoofd en lijf. Via een vriendin kwam ik bij microdoseren terecht. In het begin nogal sceptisch, maar na de eerste dosis eigenlijk heel verrast door het grote effect dat het op mij heeft.

Er kwam een ​​soort rust in mijn hoofd die ik zelf niet kende. De gedachten die normaal gesproken altijd als een soort tornado door mijn hoofd schoten, presenteerden zich plotseling één voor één rustig en helder. Ongelooflijk!

De eerste keer kon ik het maar een week volhouden omdat ik er niet echt aan kon wennen en er behoorlijk van schrok. Ik heb nooit geweten dat dit bestond en had het gevoel dat ik even mezelf niet meer was. Na ongeveer een maand durfde ik het weer aan om microdosering te gaan gebruiken.

Ik was inmiddels gestopt met het drinken van alcohol en was van plan dit een jaar vol te houden. Nu zijn we 4 maanden verder en ben ik weer begonnen met een maandje microdoseren. Vanwege de coronamaatregelen zit ik momenteel zonder werk. Normaal gesproken een tijd waarin ik een beetje gek zou worden en zeker terug zou vallen in de oude patronen.

Maar nu geniet ik ervan. Mijn gezin, de rust in mijn hoofd en de natuur. Ik ben bezig met een plan waar ik al een hele tijd mee kamp, ​​omdat ik een bepaalde angst had dat ik dacht dat het me niet zou lukken. Bizar hoe een klein beetje microdosering zo’n enorme impact kan hebben. Ook al zou het een placebo zijn...

Ook toen ben ik in mezelf gegroeid. Zelfs de maanden dat ik niets slik, gaan goed. Soms nog wat onrust maar dan kan ik sneller en duidelijker terugkeren naar de rust dan ooit tevoren. Het is letterlijk alsof er een nieuw pad is ontstaan ​​en het is er een die ik graag bewandel.

Heb opnieuw een oprecht verlangen voor de volgende 40 jaar van mijn leven.

Tot ziens in de toekomst!

Met vriendelijke groet Jasper Boomsma.

1 reactie

  • Hi there,
    I’ve started the protocol but really don’t notice a difference on my 6th day, taking them every other day. Any suggestions?

    Jen

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd