GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Microdosering met aarderesonantie en het protocol

Mijn eerste ervaring met psychedelica was Earth Resonance. Op een macrodosistrip gaan is altijd iets geweest waar ik bang voor was . Aan de andere kant heb ik altijd geloofd in de kracht van psychedelica, dus een microdosis leek mij een goed begin.

Ik bestelde natuurlijke Psilocybine en besloot mijn reis te beginnen. Van tevoren kocht ik een dagboek en schreef bepaalde dingen op die ik tijdens mijn maand van microdosering op orde wilde krijgen. Deze dingen gingen vooral over het focussen op wat/wie mij energie geeft en hoe verbind ik mijn ratio met mijn emotionele status. Best wel grote aandachtspunten waarvan ik niet had verwacht dat ze in één maand volledig gerealiseerd zouden worden, maar wat een stap heb ik gezet !

Mijn eerste dag was waarschijnlijk de meest intense, ik was zo klaar om de effecten te voelen en maakte grote vooruitgang met de items op de lijst in mijn dagboek. Ik nam 0,25 gram en ging een lange wandeling maken. Ik voelde me erg energiek en vastbesloten om mijn uitdagingen aan te pakken.

Tijdens de maand van microdosering was er meer afstemming tussen mijn ratio en emotionele status. Ik had meer emotionele momenten dan normaal, maar kon ze ook duidelijker uitleggen, wat mij enorm heeft geholpen. Dit is waarschijnlijk de grootste prestatie en iets waar ik me nu meer op concentreer om dat te ontwikkelen.

Ik speelde een beetje met de dosis en in de loop van de maand voelde ik dat ik de dosis kon verhogen. Mijn derde dosis was 0,45 en dat was op dat moment te veel. Ik voelde me erg moe en een beetje duizelig. Ik ging terug naar 0,25 en gaandeweg heb ik het een beetje verhoogd. Tegen het einde van de maand was mijn hoogste dosis 0,5 gram en ik denk dat het opbouwen ervan voor mij heel goed werkte.

Resultaten

Ik heb twee belangrijke resultaten behaald die ik zeker koppel aan mijn gebruik van de microdosering in combinatie met het opschrijven van mijn ervaringen en de doelstellingen. Ik zou absoluut aanraden om doelen op te schrijven die je die maand wilt bereiken.

  1. Ik beëindigde een relatie die me niet meer de energie gaf die ik zou moeten hebben, dit sleepte ongeveer 5 maanden aan en ik voelde me zoveel besluitvaardiger en klaar om me te concentreren op de positiviteit in mijn leven.

  2. Merkbaar meer verbonden met mijn emoties en de oorsprong ervan. Ik kon eerdere trauma’s verbinden met nieuwe situaties en kon er daardoor doorheen werken.

Wat ik anders zou doen

In mijn tijd dronk ik nog wel eens alcohol, omdat ik de microdosering wilde gebruiken op een manier die bij mijn normale levensstijl paste. Het gebruik van de microdosis op de dag na alcoholgebruik had minder positieve effecten dan wanneer er geen alcohol werd gebruikt. Ik denk dat het combineren van een volledig gezonde levensstijl met microdosering een groter effect zal hebben.

Bovendien had ik, omdat het meer productgerelateerd is, nog ongeveer 1/2 - 1/3 van de paddenstoelen over die ik moest weggooien. Dit was erg jammer, dus hopelijk is er in de toekomst een mogelijkheid om misschien twee geperste pakketten te krijgen met hetzelfde bedrag, dus ik kan het sparen.

Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd