GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Microdosen bracht mij roest

Ik heb een maand lang om de dag een microhoeveelheid psilocybine ingenomen. Ik heb een microweegschaal gekocht, ben eerst twee weken afgekickt van koffie (dat vond ik heel moeilijk en bleef ik de hele periode moeilijk vinden) en ben begonnen. Mijn bedoeling was om wat minder verstrikt te raken in mijn gedachten en ego-dingen.
Ik had in de eerste week dat ik heel mild werd voor mezelf en voor anderen. Het was heel gemakkelijk om met mij te gaan. Het was ook gemakkelijk om de mooie dingen in de wereld te zien. In de tweede week ontdekte ik dat gedachtegangen die eerder uit de hand liepen, begonnen en dan weer oplosten. Daardoor ontstond er heel veel ruimte en roest. Er was minder piekeren.
Ik zag de mooie kant van veel dingen. In de derde week had ik soms een beetje twijfel. Van iets echt wel zo mooi was als ik het zag. Ik vroeg zelfs af en toe aan mijn man dingen als, zie je deze steen, ik vind die heel mooi maar zie jij dat ook? meest voorkomende vond dat dan ook. Ik moest er gewoon aan gewend zijn dat ik zo positief over alles was. Soms voelde ik me ook een beetje vlak. Alle scherpe pieken en dalen waren wat rustiger en vlakker. Dat bracht eigenlijk heel veel roest met zich mee, maar ik moest daar echt aan wennen.
Na de twee maanden gebeuren er weer allerlei dingen die pieken en dalen veroorzaakten, het effect van de paddestoelen is helaas niet blijven hangen. Maar het was fijn en rustig om te merken hoe het kan zijn en ik raad iedereen aan om het eens te proberen.
Elke
Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd