GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Mijn ervaring met microdosen en zware stress

Ik ben van mezelf een vrij positief ingestelde persoon. De noodzakelijke ups en downs komen ook ik niet aan, maar over het algemeen gezien ben ik een tevreden en gelukkig mens vrij van mentale klachten, depressies of andere relevante aandoeningen. Een combinatie en plotseling opnemen van tegenslagen op het veld, mij ook echter op de duur. Een verbroken relatie, studievertraging en werk kwijt door corona. Stress om financiën en plots hele dagen thuis zitten op een kleine studentenkamer.

Ik zag het ook niet meer zitten en voelde mij moedeloos, lusteloos, sliep slecht, kwam aan, geen energie meer en kwam weinig buiten en deed geen sport meer. Ik wil geen aansteller zijn van overdrijven, maar vooral nu achteraf gezien zat ik toch wel in een beperkte dip dan wel depressieve fase. Niet erg, te verwachten misschien zelfs in zo ' n periode, maar wel vervelend. Ik begon ook meer te drinken, weer te roken en drugsgebruik (cocaïne) werd ook zorgwekkend.

Normaliter altijd wel één en ander gebruikt maar altijd goed mee om kunnen gaan. Dat was ditmaal anders en kwam puur voort uit verveling om de dagen/weken door te komen. Tussen wal en schip. Niet erg dat er professionele hulp nodig is, maar zo door blijven gaan kon ook niet. Het antwoord, gecombineerd MIJN antwoord: microdosing. Eerdere ervaring gehad met recreatief gebruik van magische truffels met tripdosis (>15 gram ofzo). Ik had feitelijk al de tijd het idee om hier eens mee te experimenteren omdat ik een bijna boost in creativiteit en concentratie ed. wel kon gebruiken maar dit was nu echt aanleiding het eens een kans te geven.

Microweegschaaltje indirect en truffels besteld en mijn uiteindelijke dosis is nu 2 gram truffels in de ochtend op een lege maag innemen. Dit werkt voor mij goed. Als je grondig en zeker wilt zijn, kun je het beter vermalen en dan afwegen zodat de werkzame stoffen evenrediger verdeeld zijn. Nu is de ene twee gram de andere niet en begint mijn ochtend af en teen wat lacheriger dan de bedoeling was maar goed, er mag ook wel eens wat meer gelachen worden hedendaags toch? Ik doe sowieso al tijden aan intermittent fasting dus de ochtend trap ik af met 2 gram truffels, groot glas water en één of twee koppen zwarte koffie. Een beter begin kan ik niet meer nadenken. Ik heb een goede gezonde dosis energie van de koffie en de psilocybine geeft mij een opgewekt en gelukkig gevoel.

Niet één of ander synthetisch gevoel van overdaad maar een horizontaal en menselijk gevoel. Ik ben actief, heb energie, ben scherp en gefocust en vooral creatief en oplossingsgericht. Daarnaast word ik er opener van. Zonder dat je het doorhebt groet je de buschauffeur ineens vriendelijk, zegt al je collega ' s met een glimlach gedag en je bent begripvoller en geduldiger en staat plots te fluiten terwijl je in de rij bij de kassa staat te wachten in plaats van chagrijnig te zuchten . De effecten zijn de eerste 3-5 uur dat het merk ik en versterkt wat af krachtige de dag vordert. De directe waarneembare effecten dan. Ik gebruik het nu om de dag al sinds begin april en ik betwijfel eigenlijk of ik het ooit nog anders zou doen? Ik was vrij sceptisch en kritisch maar ik zal eerlijk bekennen dat dit een echte toevoeging is geweest en ik er trouw gebruik van zal blijven maken zolang ik het idee heb dat het mij nog voordelen oplevert. Misschien voor altijd, samen met de zwarte koffie. Psylocibine is geen wondermiddel. Het gaat geen problemen oplossen en het heelt je wonden niet. Ik zie het wel als een ware katalysator. Je stemming verandert en is beter, ondanks de ***situatie waar je in zit. De situatie moet je (in mijn persoonlijke geval) nog steeds mee dealen en zien op te lossen, maar met behulp van psylocibine lukt dit een stuk beter. Je bent vrolijker en toegankelijkheider, ik voelde mij meer op mijn gemak in vreemde en ongemakkelijke situaties en ik heb het gevoel dat ik ook gevaarlijk bent en mondiger. Op een goede manier.

Dit werkt door op de mensen om je heen die positief op je reactie, je gewaardeerd voelt en gehoord voelt en dit krijg je allemaal weer terug. Psylocibine en sich lost niets op maar het kickstart wel de motor van je eigen probleemoplossend vermogen en geeft mij weer energie, kracht en zin om er iets van te maken en ik ben dan ook weer helemaal terug op de rails en leef gelukkig en gelukkig verder en er staan ​​voor mij weer mooie dingen aan de horizon. Er zijn talloze middelen, pillen en medicijnen met soortgelijke en zelfs krachtigere effecten, maar op de termijn zijn ze door de neveneffecten het niet waard. Het grootste voordeel van truffels is dat ik geen enkel nadelig effect heb kunnen behalen. Heel soms kan het kort zijn wat veroorzaakt bij het opvragen van een lege maag, maar dat is met een glas water en 15 minuten wel over en echt sporadisch. Met een dosis van 2 gram om de dag kom ik wel op grofweg 30 gram per maand wat het beste prijzig is. Wat mij betreft is dat het de moeite waard is en voor mij persoonlijk het een groot deel van de drang om te drinken te roken of anders te gebruiken ook weg en datgene al klauwen met geld. Ik kan mij voorstellen dat de effecten groter en overduidelijker zijn wanneer je in ' een dipje ' zit. Wanneer je helemaal goed en lekker in je vel voelt, zal het misschien minder baanbrekend zijn maar wie weet, het eens een maand proberen van microdosen met psylocibine zou ik zeker iedereen aanbevelen. En het is zeker ook dat het hoofd in het oog blijft voor minder tijden in de toekomst waar het misschien een uitkomst kan bieden, erger kan voorkomen en een heleboel extra zorgen, kosten en hulp.

Ik denk dat een stof als psylocibine zeker een plek verdiend in de gezondheidszorg. Vooral het uitblijven van negatieve effecten maakt het feitelijk vrij onschuldig om mee te experimenteren. Vooral voor mensen zelf kan het veel bieden, maar ook op grotere schaal zouden de wachtlijsten en zorgkosten erg kunnen ontlasten. Ik ben zelf niet zo ' n ' hulpvrager ' en dat was in deze ook zeker niet nodig vind ik zelf maar ik kan mij wel voorstellen dat een boel andere mensen in een pijnlijke situatie wel bij huisarts of ggz aan de bel waarschijnlijk trekken. Nogmaals, het is geen wondermiddel en niet iedereen zal er evenveel baat bij hebben maar als je al 10, 20, 30 procent van de mensen op deze manier zelfredzamer zou kunnen maken zou dat al prachtig zijn, ook zeker interessant op beleidsniveau voor zorgverzekeraars en overheid ! Mijn steun heeft het en ik zal de aanbevolen tijd ook niet zeker vaker bestellen bij Earth Resonance

Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd