GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Mijn persoonlijke ervaring met Earth Resonance en ADHD

Mijn naam is Marie-Sofie. Deel graag mijn eerste ervaringen met Earth Resonance, Natural Psilocybine.

Een maand geleden ben ik voor het eerst begonnen met Microdosing en heb daarvoor gebruik gemaakt van Earth Resonance Natural Psilocybine. De levering was snel met daarbij een eenvoudige uitleg hoe het te gebruiken, waar op te letten, etc. Er zat een E-book handleiding bij en die gaf voldoende uitleg.

Het wordt geleverd in een vacuümzak van 15 gram, waarvan je zelf de dosis afweegt. Je gebruikte het om de dag, het liefst in de ochtend. Een klein weegschaaltje is dan wel handig, de keukenweegschaal bleek niet correct genoeg.
Het stoppen met koffie drinken was wel een ding. Ik dacht dat ik niet veel koffiedronk maar toch genoeg om er het beste van te hebben. Ik drink nog steeds geen koffie en dat werkt eigenlijk heel goed.

Het was zelfs zoeken naar de juiste dosering/ sweet spot. Ik kwam uit op 1,35 gram van de dag. Toen die eenmaal gevonden ik ook goed de effecten. Ik heb heel goed geslapen, met fijne dromen. Bij het wakker worden, gevoeld ik mij versterkt en opgewekt. Als iemand met ADHD rust, concentratie, overzicht en planning niet mijn sterke punten is en dat is dan nog zwak maar zwak krachtig. Een reden om Microdosing met Earth Resonance te proberen was ook om te zien of dit anders zou worden of misschien wel te verbeteren. Daarover kan ik zeggen dat ik overdag helder, inhoudelijk en inhoudelijk was. Het zal nooit helemaal weggaan, maar het was wel van dien aard dat zelfs mijn collega's opviel. Ik kreeg complimenten over mijn brieven en verslagen helder, kort en bondig beschreven waren. Ik bied dat ik niet meer zo snel gestrest of variabele lastig. Het zal het effect van ADHD-medicatie niet halen, maar het feit dat Earth Resonance Natural Psilocybine het een natuurlijk product is, die genoeg van de scherpe randen van de ADHD-symptomen af ​​haalt, is mij persoonlijk veel waard.

Wanneer ik te hoog in de dosering zat, wat meer teruggetrokken te raken en wat meer moeite te hebben met het contact. Wanneer je niets hoeft, is dat niet zo erg natuurlijk maar als je net als ik met mensen werkt, is dat best lastig. Ik maak dat ik echt kon genieten van muziek of kunst. Buiten zijn in de frisse lucht werd een soort dagelijkse behoefte en wat mij maar niet lang genoeg kon duren. Mediteren ging gemakkelijker en was een prettige aanvulling op het geheel. Dat effect heeft nog zo'n twee- drie weken aangehouden nadat de 30 dagen voorbij waren.

Om een ​​lang verhaal kort te maken. Ik ben tevreden. Tevreden over het bestelgemak, de levering, het gebruik, de uitleg en het effect. Ik vind het fijn een Nederlands product in handen te hebben wat niet de halve wereld over is gereisd om bij mij thuis te komen. Na een periode van roest ga ik zeker door met Microdosing en heb in Earth resonance een prettige leverancier gevonden.

Marie Sofie

Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

2 reacties

 • Hoi Ruud,

  Het gaat nog steeds goed met mij. Ik heb hierna nog een andere truffel geprobeerd, de psylocybe atlantis. Die was weer heel anders. Goed voor mijn stemming maar weer minder goed voor mijn concentratie. Dit keer merkte mijn collega’s ook een verschil op maar meer in de trant van ‘ben je chagrijnig’ of ‘heb je er geen zin in vandaag’. Na een beetje zakken met de dosering (van 1,35 naar 1 gram) ging dat wel wat beter. Alleen die concentratie, die bleef echt achter.
  Na mijn ‘pauze’ ga ik nog eens de Natural Psylocybe nemen om te zien of het echt dat verschil maakt (en het geen wishful thinking was)

  Groet Marie Sofie

  Marie Sofie
 • Hi Marie Sofie,

  Dankjewel voor je mooie en eerlijke review. Ik heb het met genoegen zitten lezen, zelf heb ik namelijk ook ADHD en ben ik helaas al wat ouder en daarom wat terughoudender met nieuwe medicatie te proberen.

  ‘’maar het was wel van dien aard dat het zelfs mijn collega’s opviel.’’

  Als je eens mijn reactie hieronder terug leest, ben ik benieuwd hoe het nu met je gaat? Zeker met de langer termijn effecten.

  Mvg Ruud

  Ruud

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd