GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Een maand lang microdoseren met Earth Resonance

Je begint om de dag met een relatief kleine dosering en verhoogt deze totdat je je ‘sweet spot’ bereikt, wat voor mij 1,2 gram bleek te zijn. Dit is allemaal afhankelijk van lichaamsgewicht, gezondheid, enzovoort, maar u kunt er eenvoudig achter komen wat voor u het beste werkt door uw dosis om de dag iets te verhogen.

Als je het Protocol wilt volgen zoals het bedoeld is, moet je stoppen met het drinken van koffie en alcohol, stoppen met roken, je dagelijkse voortgang bijhouden en elke dag mediteren.

Ik deed dit de eerste week totdat ik besefte dat het niet veel voor mij deed. De reden dat ik begon met microdoseren was voor de productiviteit, niet voor persoonlijke groei. Nadat ik een week in de hut van mijn moeder had doorgebracht zonder te microdoseren (ik wilde het haar niet vertellen), besloot ik dat ik de maand zou afmaken, maar niet al het Protocol-gedoe zou doen. Het bleek een geweldige beslissing.

In de stressvolle maanden voorafgaand aan onze vlaggenschipconferentie deed ik elke keer dat ik een drukke dag voor de boeg had een dosis. Het verbeterde mijn productiviteit merkbaar, vooral in de eerste helft van de dag.

Het is moeilijk om de effecten van een microdosis nauwkeurig te beschrijven zonder dat het als een advertentie klinkt. Weet je hoe je soms een heel productieve dag hebt, zonder aanwijsbare reden? Microdosering geeft een soortgelijk gevoel. Taken worden gemakkelijker uit te voeren, u voelt zich creatiever en afleidingen zijn gemakkelijker te negeren.

Het is echter belangrijk op te merken dat het een relatief klein effect is – dus ik stel voor dat u uw verwachtingen dienovereenkomstig stelt – maar het is een krachtig hulpmiddel als u er eenmaal aan gewend bent. Het effect is gedempt, je merkt het misschien zelfs nauwelijks, maar de resultaten die ik in mijn werk zag waren verre van dat.

Artikel geschreven door The Next Web

Bekijk het hele artikel: Deze Nederlandse startup verkoopt microdoseringskits om de productiviteit te verhogen - dus ik heb een maand lang magische truffels gebruikt

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd