GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Een deel van de effecten is overgebleven na een maand te microdosen

Via Facebook kwamen een aantal advertenties voorbij van Earth Resonance. Ik was onder de indruk van de boodschap en advertenties. Nadat mijn vragen via Messenger snel, helder en vooral leuk beantwoord waren besloten ik psilocybine te bestellen. Ik had al ervaring met hallucinerende paddestoelen, maar geen ervaring met microdosering. Daarom besloot ik het schema van Earth Resonance te behouden.

Voor de eerste 2 van 3 microdosissen was ik aan het zoeken naar de juiste hoeveelheid. De eerste microdosis veroorzaakt ik niks en de tweede dosis op dag drie gevolgd ik tijdens mijn werk iets teveel. Ondanks dat ik op die dag mij geestelijk niet scherp verlicht bleek ik einde van de dag een ontzettend productieve verrassing gehad te hebben. Tijdens een overleg was het een beetje vervelend om het idee te hebben dat ik het gesprek niet altijd goed kon volgen. Ik kon gelukkig ook zijn om te lachen.

Einde van de eerste week had ik de juiste dosis gevonden en bouwde ik de hoeveelheid langzaam op. In de weken tijdens het microdoseren werd ik meer en meer zorgeloos, ik had niet langer de constante stroom aan gedachten en kon beter op mijn gevoel en intuïtie vertrouwen. Dingen voor de meeste mensen ingewikkeld zijn om over te praten had ik nu gemakkelijk een gesprek over. Op de meeste momenten in de microdoseringsmaand had ik een gevoel van verliefdheid, alleen niet gericht op één persoon (zoals gebruikelijk is) maar op alles en iedereen om mij heen. Nu klinkt het ook ik high, hallucinerend of stoned was, alleen dat was niet het geval. Ik heb geen verandering in mijn reactievermogen, sensoren van waarneming. Wel keek ik vanuit een nieuw perspectief op het leven. Dit perspectief ken ik vooral vanuit compassie meditaties, alleen verdwijnt het gevoel sneller dan met microdosing. De effecten waren ook op de dagen dat ik geen psilocybine innam duidelijk te merken.

De kern van mijn bedoeling was om meer in actie te komen en verandering in mijn leven te brengen. Mijn leven is namelijk al een tijd lang ontzettend prettig en comfortabel, alleen voelde ik dat ik een nieuwe uitdaging nodig had op allerlei oppervlakken in mijn leven. Tijdens het microdoseren heb ik hier een kleine start mee gemaakt, maar zodra de maand microdoseren klaar was ging het als een speer. Ik heb allerlei zaken al tien goede veranderingen en er lijkt geen einde aan te komen. Ik weet niet of dit komt door het effect van de psilocybine of door bewust een positionering periode een middel in te nemen en daarbij iedere keer bewust te zijn van de intentie die ik had gezeten.

Na de maand is microdosering een deel van de effecten gebleven. Ik heb minder zorgen, ben minder gehaast, meer proactief en over het algemeen ben ik meer tevreden over het leven. Het verliefdheidsgevoel zakt wel week iets verder weg en dat is jammer. De intenties die ik heb gezet zijn voor een groot deel hard onderweg om een ​​nieuwe realiteit te worden.

Nu, ongeveer 2 maanden later, heb ik zin om weer te beginnen met microdoseren. Alleen dit keer voor een iets langere periode. Ik ga proberen om 2x per week een microdosisdag te plannen. Eerst heb ik op Google gezocht naar andere aanbieders van psilocybine en dit bijna besteld. Alleen wordt het dan niet hersluitbaar verpakt. Ook wordt het niet biologisch effectief, iets wat ik heel belangrijk vind. En misschien wel het belangrijkste: Ik geloof dat Earth Resonance het beste met mij voor heeft en ik wil het bedrijf dat mij heeft geholpen om te starten met microdosing blijven helpen door psilocybine daar te bestellen.

Een hele fijne dag gewenst en ter herinnering: jullie doen top en belangrijk werk!

Daniël

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd