GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Sinds mijn pubertijd heb ik al gevochten met depressies en angsten

Een vriendin van mij vertelde dat ze bij Earth Resonance microdosing had besteld en of ik interesse had om het samen uit te proberen. Ik was verrast omdat ik zelf al een ruime tijd speelde met de gedachte om te onderzoeken of het iets voor mij zou zijn. Ik had een aantal items gezien over de positieve uitwerking van psilocybine op onze geestelijke gezondheid in de afgelopen jaren.

De afgelopen maanden zijn voor niemand gemakkelijk geweest en zeker als ondernemer in de kunst- en cultuursector, overviel me steeds meer een neerslachtig gevoel. Na de persconferentie in oktober waarbij de horeca weer gesloten werd, werd er iets in mijn hoofd. Ik kon geen beeld meer maken van mijn toekomst, en dat gen waar ik altijd met zoveel passie aan werkte leek nu zinloos en maakte me verdrietig. Mijn lichaam en geest gaven aan gewoon helemaal op te zijn door de zorgen en eenzaamheid van de laatste maanden.

Ik veroorzaakt dat ik sinds jaren weer in een zware depressie terecht ben gekomen.

Ik wist dat ik de spiraal moest doorbreken, maar het was ook mijn beeld vertroebeld. Overgenomen door twijfel, gemis, teleurstelling en angst. 

Na 10 dagen heb ik een afspraak gemaakt bij de huisarts. Ik maakte me ernstig zorgen over mijn gezondheid. Ik kon ruim 2 maanden pas terecht bij de praktijkassistent. Die afspraak heb ik inmiddels af kunnen bellen.

Die week ben ik samen met mijn vriendin, die de situatie ook niet meer, de baas was begonnen met microdosing.

Het was een vrijdag en we hadden allebei vrij genomen. Het was mooi weer en we hadden afgesproken om samen te ontbijten met als toetje de eerste dosis. Ik weet dat ik een gevoellig ben voor middelen en niet veel bodymassa heb, dus ik begon met de laagste dosis van 0,3 gram.

We luisteren naar wat muziek en praten met elkaar, waardoor we besloten om naar buiten te gaan om een ​​stuk te gaan lopen. Ik vergroot dat het zware gevoel langzaam plaats maakt voor zonnestralen. Het was een heerlijke dag, alles leek te kloppen en de zwarte deken die alles verstompte was verdwenen. Die avond sliep ik sinds tijden op een normale tijd. Eten smaakte weer en voor jezelf zorgen koste ging weer met gemak.

De dagen daarna bleef ik het gevoel vasthouden en kon ik de spiraal van negativiteit doorbreken. Ik was soms nog wel wel en ook moe, omdat ik meer rust had om te ontspannen, maar ik voelde me vooral ook dankbaar.

Ik kon mijn frustraties weer omzetten naar creativiteit en geïnspireerd me des te meer dat mijn passie de juiste weg volgt. Ik had de boodschap van de kunst die in de afgelopen jaren beter en geïnspireerd was dat de tegenslag mij nog sterker had gemaakt en ook een zegen was geweest. Misschien had ik mezelf, de wereld en mijn werk niet zo goed leren kennen als het niet was gebeurd.

Ik was extreem verrast door de impact. Sinds mijn pubertijd heb ik altijd gevochten met depressies en angsten. Ik heb verschillende medicatie gekregen in mijn jong volwassen leven, maar ik had veel last van bijwerkingen en het voelde als een verdoving. daardoor werd ik ouder heb ik betere gedachten leren sturen en was meditatie altijd een tool om me weer mezelf te laten zijn. Deze keer kon ik er niet zelf tegenop boksen. Microdoseren heeft me echt het duwtje gegeven wat ik nodig had.

Ik ben na twee weken gestopt. Ik heb ontdekt dat ik de dip uit was en dat het zelfs genoeg was geweest voor nu om de zaken weer op te pakken. Ik wilde wat weken rust nemen om het te laten bezinken en daarna nog eens een kuur doen om echt bewust te werken aan het doorbreken van gedachten en patronen die eigenlijk niet meer bij mij passen. Dit was meer een noodstop.

Ik ben er van overtuigd dat het aanpassen van paden in je hersenen door bewust te zijn van je gedachten, het verhaal dat je over jezelf hebt, en je intellectuele dialoog de oplossing is. Psilocybine brengt dit in een stroomversnelling omdat je de dingen anders kan bekijken, leert dat je altijd in verbinding staat met anderen en de natuur, zet het ego opzij en het helpt om echt te gaan leven vanuit energie.

Ik kijk er erg naar uit om verder te rekenen met "de oude zelf". De handschoen past allang niet meer. Ik wordt iedere dag dankbaar wakker dat ik van mijn droom mijn werk kan maken en dat ik een duidelijk en vurig doel heb. Dat ik wat belangrijks is om te zeggen heb en bijdraag aan een nieuwe wereld. Zolang ik bezig ben met te doen wat ik hoor te doen hoef ik geen zorgen te hebben want ik heb alles dat ik nodig heb.

Ik denk dat het belangrijk is om bewust te zijn van de effecten op je gedachten, zodat je reflecteert en zelf het effect en vergroot aanstuurt. Ik hoop dat er meer kennis en onderzoek komt naar dit middel als medicijn tegen chronische depressie en angststoornissen. Ik denk dat het precies is wat de mensheid nodig heeft om weer terug bij zichzelf te komen in een snelle wereld waar chronische ziekten een groot probleem aan het worden zijn.

Bedankt.

Groetjes,

Andrea

Ps. Ik ben dyslectisch dus er kunnen aanzienlijke spelfouten in staan ​​die mij ontgaan. Excuses ervoor. Neem vooral de vrijheid om het aan te passen als dat nodig is.

Elke week krijgen wij brieven gezonden, we kiezen er 1 uit om hier te plaatsen. Jouw ervaring delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd