GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Hoe microdoseren werkt bij mijn depressie

Ik ben momenteel 24 jaar oud en lijd al sinds mijn 21e aan een ernstige depressie. Na jarenlang onderzoek en pogingen om professionals en psychologen te bezoeken, kwam ik keer op keer in dezelfde persoonlijke situatie terecht. Ik had last van ernstig herkauwen; steeds weer dezelfde repetitieve gedachten hebben. Ik merkte dat ik consequent naar dezelfde plaatsen terugkeerde; Ik kwam keer op keer bij mijn ouders thuis terecht. Het is een vreselijke cyclus, waarbij je op dezelfde plaatsen terechtkomt, dezelfde dingen doet en dezelfde gesprekken voert, omdat je dezelfde denkpatronen hebt. Volledig bewust van mijn eigen verantwoordelijkheid om mezelf vast te houden, kon ik nog steeds niet uitbreken.

De cognitieve gedragstherapie die ik onderging was niet genoeg. Uiteindelijk dacht ik te veel na over mijn gedachten en analyseerde ik elk klein dingetje dat ik dacht en deed. Het verergerde het probleem eigenlijk alleen maar, en ik had het gevoel dat ik alleen maar ‘nadenken over denken’ was.

Ik had van vrienden in Nederland gehoord dat ze prachtige psychedelische ervaringen hadden met truffels en paddenstoelen, en zich gingen verdiepen in psychedelische therapie. Ik aarzelde een beetje omdat ik dacht dat een truffel- of paddenstoelervaring diepe introspectie en reflectie vereiste, en ik had het gevoel dat ik dat sowieso de hele tijd deed. Toch heb ik wat onderzoek gedaan in de hoop dat iets zou kunnen helpen. Omdat ik oorspronkelijk in Duitsland woonde, werd er niet veel gesproken over onderzoek rond psychedelische therapie en waren mijn opties beperkt. Ik had moeite om toegang te krijgen tot informatie en bronnen die daarmee verband hielden, en overwoog zelfs tijdelijk naar Groot-Brittannië te verhuizen om deel te nemen aan een onderzoek met psilocybine. Maar nadat ik naar Nederland was verhuisd, liet een vriend mij Earth Resonance zien en daarmee deed hij mij een plezier waar ik voor altijd dankbaar voor zal zijn.

Ik gebruik nu twee weken de natuurlijke psilocybine en merk al verschil. Het is beslist geen wondermiddel, en dat mag je ook niet verwachten. Het heeft het zetten van de eerste stappen naar een betere geestelijke gezondheid echter wel veel gemakkelijker gemaakt.

Ik heb het gevoel dat de wereld zich weer begint te openen en zich groter begint te voelen. Dit komt deels door minder herkauwen. Nadat ik nu twee weken psilocybine slik, ervaar ik al meer momenten waarop ik niet pieker. Ik leer meer open te staan ​​voor nieuwe ervaringen en kan deze op een duidelijkere manier waarnemen. Ik merk dat ik de nodige motivatie heb om aan verschillende taken te werken, die voorheen overweldigend en, het ergste van alles, zinloos leken. Zelfs alleen al het schrijven van een recensie als de zijne zou twee weken geleden te veel voor mij zijn geweest, en vandaag kan ik er zelfs plezier aan beleven.

Natuurlijk is niets een eenmalige oplossing voor psychische problemen, maar de psilocybine heeft voor mij een proces van verbetering op gang gebracht . Dit was alles wat ik ooit had gewild; een klein duwtje in de rug om mezelf de rest van de weg te kunnen dragen. Het is belangrijk om de rest van het werk zelf te doen en de helderheid en energie die de psilocybine biedt verstandig te gebruiken.

Ik heb goede hoop dat ik kan ontsnappen aan de mentale verlamming die ik heb ervaren. Uiteraard is het een langzaam proces en ik moet nog zien hoe de cyclus zich ontwikkelt, maar ik heb goede hoop. Bedankt dat je dit mogelijk maakt. Ik ben dankbaar dat ik dit hulpmiddel eindelijk heb ontdekt, maar ik hoop dat andere mensen het in de toekomst sneller kunnen ontdekken, en daarvoor moet het toegankelijker worden.

Al mijn liefde,

Vanessa B

Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

2 reacties

 • Hi do you ship to uk?

  Emma England
 • Thank you for asking!

  My Dutch isn´t very good, but I understood the content of the email :) I am doing very well, and currently on the “off”-part of the microdosing cycle, so taking a one month break. I´ve been occasionally using the Lion´s Mane as well, and feel like it´s been helpful for clarity! Obviously, like I said in my review, nothing is a one-time fix, and I still have moments where my depression makes itself noticeable. But, in general, I feel still very stable and able to manage tasks I was not able to a couple of months ago! Im currently trying to finish my thesis, and in this process, the psilocybin has allowed me to sit down and work, without a million thoughts intruding and paralyzing me. I hope it continues this way and I am looking forward to continuing my use this November.

  Thank you again for your help in my process, I really appreciate having access to such products.

  Lots of love,
  Vanessa

  Earth Resonance update

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd