GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Microdosen en het gevoel van eenheid vinden

'Ik ben ontzettend blij dat ik jullie heb gevonden. Het product wordt zo mooi geleverd, dankzij het vacuümverzegelde merk dat het goed vers blijft. Ik denk dat jullie echt op het juiste moment in de spotlight komen te staan. We zitten met z'n ALLEN, dus als eenheid (geen aparte delen) in een onduidelijke, vreemde tijd. Dit vereist veel van een mens en dus is het zo mooi dat iets als psilocybine het gevoel van eenheid zo duidelijk kan terugbrengen.

Het is echt een zetje in het tapijt en een middel wat je hart helpt te openen. Het fijne hier aan is ook dat het duidelijk ondersteunt en je er niet afhankelijk van bent van een gevoel van verslaving. Zelf heb ik hier veel plezier gehad, ik raad ook aan het in combinatie met dagelijks 30min sport/meditatie te combineren, heerlijk effect krijg je dan.

Een gevoel van vertrouwen en roest komt over je en je gelooft in de weg van het universum en leert de gebeurtenissen om je heen aanvaardbaar accepteren. Het is een paddestoel, een deel van de natuur een deel van onszelf dus feitelijk, het is gewoon iets wat uit de aarde groeit en dit is wat het zo heerlijk betrouwbaar en letterlijk 'down to earth' maakt. Ik raad echt iedereen aan om journallen en te mediteren als onderdeel hiervan voor een nog mooiere harmonie. Ik heb het zelf riet aan meerdere vrienden en dat doe ik echt omdat ik het als onschuldig en krachtig krachtig ervaar. Je hebt echt niets te verliezen bij het uitproberen van dit product, probeer het!

Eerlijk gezegd denk ik dat je altijd een beetje twijfelend bent bij het proberen van iets nieuws, maar ik wil je op het hart verminderen, ga er met vertrouwen in. Dat vertrouwen zal zich verwarmen en uitbreiden. De eerste keer dat ik het nam, voelde ik zo'n warmte rond mijn hart. Ik weet niet of je instagramfilters kent met die sterretjes en ook alles glinstert, nou zo'n soort effect heeft het. Het is ook je veel meer kan 'overgeven' (het woord overgeven is zo dubbelzinnig) loslaten en meer op het moment kan zijn. Een zacht, vertrouwd en geborgen gevoel. Daarnaast ook echt euforisch op het ingewikkelde van uitwerking. Vandaar dat ik sport op dat moment van een rondje de natuur in de fiets, ook aanraders. Ik kan je nog veel meer vertellen, maar weet je wat, geef het een kans. Breng de eenheid terug in tijden van eenzaamheid en verdeeldheid''
Lieve groetjes,
Sara
             
Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd