GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Gestopt met koffie en alcohol door microdosing

Ik had al eens een artikel gelezen over onderzoeken naar het effect van psilocybine bij kleine dosis voor mensen die het laatst van of een ziekte hebben voor depressies. De testresultaten verbeteren al. En, al gaat het al een hele poos erg goed met mij, twijfelde ik geen moment toen ik via een advertentie op instagram met twee keer klikken een maandhoeveelheid kon bestellen via earthresonance.

De voorpret begon al bij het zetten van de intenties en het lezen van het e-book. Ik kon echt niet wachten tot ik het pakketje binnen zou krijgen! Het gaf me heel erg het gevoel echt met mijn persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan in de plaats van iets te gebruiken waardoor het leven een stukje minder zwaar wordt. Het idee dat het iets is wat puur gegeven wordt vanuit de aarde, waardoor je op dezelfde frequentie kunt gaan leven als de aarde sprak me echt enorm aan en maakte me alleen nog maar enthousiaster om te gaan beginnen.

De eerste dag was ik helemaal vrijgehouden omdat ik niet helemaal wist wat ik kon verwachten. Ik heb de dosis door mijn smoothie gemixt en ik heb meteen een verschuiving in mijn bewustzijn. Hoe klein die dosering ook is! Niet ook de hele wereld heel anders is ineens maar vooral dat alles gewoon heel erg oke is zoals het is. Dit heeft de gehele maand aangehouden, ik investeer daarbij meer creativiteit, meer stilte tijdens meditatie en meer aanwezigheid in het hier en nu. Het idee is dat er iets homeopathisch is, het triggert iets in je dat er voor zorgt dat je bewust en onderbewust aan de slag gaat met hoe je het leven optreedt. Mijn dosering zit op 1,6 gram, daar boven kreeg ik hoofdpijn en ik volgde toen ook echt onmiddellijk dat de ervaring echt anders was. Dat was echt een mindere dag, want de hoofdpijn hield de hele dag vol. Het was echter een bijzonder klein aanbod ten opzichte van wat het mij allemaal heeft gebracht! Ik vind het echt super, en zelfs nadat de maand voorbij was bleef dit aanhouden, wat heel fijn is wil dat geeft ook maar aan dat er dus geen onafhankelijkheid is. Ik zit nu in mijn tweede maand en ben ook in mijn “stopmaand” doorgegaan met de aangeboden structuur van het 's avonds schrijven, dankbaarheid naleven en de verschillende levenspijlers waarderen op hoe ik het heb ervaren. Ook gebruik ik helemaal geen cafeïne en alcohol meer (dus ook niet in de stopmaand) omdat het me helemaal niets meer brengt. Niet dat ik veel alcohol dronk en koffie ook maar eens per dag maar het heeft met wel aan het denken gezeten over wat het effect van die stoffen op mijn lichaam is, en wat het me nou eigenlijk brengt. De verhouding leek me scheef en leef ik nu dus fulltime volgens de structuur die wordt aangeboden.

Het allermooiste van het microdoseren vind ik wat ik als eerste zei nog wel het allermooiste. Ik ervaar het leven gewoon veel lichter, alles is oke zoals het is, en daar ben ik heel dankbaar voor.

Met vriendelijke groet,

Rutger Fuchs

Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd