GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Hoe ik mezelf terug vond met microdosen

Ik ben begonnen met het aarderesonantieprotocol na mijn eerste kennismaking met truffels tijdens een healingweekend in Diemen waar we dag 1 een truffelceremonie deed en dag 2 een huachumaceremonie.

Ik ben daarna meer gaan verdiepen in wat truffels doen en kwam zo op de term microdosering.

Na wat meer speurwerk online kwam ik terecht op de website van Earth Resoncance. Dit voelde voor mij goed. De reden waarom ik ben begonnen met het protocol is vanwege een innerlijk proces van spirituele groei en tevens om mijn emotioneel welzijn te waardevol. Ik ben al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik heb onder andere wat NLP-opleidingen gedaan zoals hart, hoofd en lijf waar we bezig zijn met de chakra's en systemisch werk basis en recentelijk de verdieping om dichterbij mijn zielsmissie te komen en om inzicht te krijgen in mijn persoonlijke systeem van herkomst en wat voor invloed dit heeft op mij. Ik vind dit een interessant iets om te ontdekken. In deze opleidingen werken ze ook veel op energetisch en niveau geloof ik ook zeker dat het universum bestaat uit trillingen en je positieve of negatieve trillingen uitzendt door wat je denkt, zegt en voelt.

Samen met mijn partner zijn we vorige maand het protocol gestart. Ons huwelijk is al een jaren heel moeilijk. Ons leven is na onze eerste kennismaking in een stroomversnelling gegaan. Er kwamen snel kinderen, verhuizingen, verbouwingen etc. We hadden weinig tijd en energie om echt met elkaar te zijn. Ergens hoopte dat dit proces ons dichter bij elkaar zou brengen. De eerste week deden we samen een volle maan meditatie buiten. Dit was onwijs mooi om te doen en erg liefdevol. Helaas zijn de problemen die we al die jaren hadden toch doorslaggevend geweest en zijn we tot inzicht gekomen dat onze paden zullen scheiden.

Het Earth Resonance Protocol helpt mij om dit proces in liefde aan te gaan en waar verdriet ook zeker een plek heeft, en natuurlijk ook mag hebben, tijdelijk in dankbaarheid te blijven voor al de lessen die we hebben geleerd van elkaar en de liefde die we bijna hebben 10 jaar gedeeld hebben. Het heeft mij geholpen met nieuwe verbranding dat een ziel zijn eigen pad moet volgen als je bereid bent om de keuze te maken inderdaad je ziel pad te gaan volgen. Ik kan nu weer dankbaar zijn voor het leven en uitkijken naar de toekomst, ook al is die momenteel nog blanco. Ik heb geen idee hoe mijn leven er meteen uit gaat zien wat heel eng voor mij is en erg spannend. Ik ben mij meer bewust van de kracht van mijn ademhaling om de emoties die mij soms overvallen, die waar ik me voorheen volledig kon verliezen, een plek te geven. Ik kan de negatieve denkpatronen hebben die mij soms overvallen, betere waarnemers en mij er niet meer mee relevant. Ik ben niet mijn emotie, ik heb een emotie. Ik voel dat het protocol deze gevoelens van onrustige rustheid helpt stabiliseren waardoor ik dicht bij mezelf blijf en dat is precies wat ik nodig heb in deze periode.

 

Liefs Daisy

Elke week krijgen wij brieven gezonden, we kiezen er 1 uit om hier te plaatsen. Jouw ervaring delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd