GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Hoe ik mijn persoonlijke doelen bereikte met microdosering

Ik heb mijn eerste maand microdosering met de Natural Psylocibe bijna afgerond. Ik heb de methode toegepast die werd beschreven in het boekje van Earth Resonance. Allereerst de technische details: ik ontving het pakket binnen 2 dagen, in zeer goede omstandigheden en met de truffels perfect verpakt: visueel en door de geur was het duidelijk dat ze buitengewoon goed gekweekt waren, knapperig en met het typische aangename aroma en de geur van verse noten.
Het boekje is heel duidelijk, biedt veilige instructies en een zeer gezonde benadering van zelfontwikkeling door de ervaring. Ik denk dat dit het zeer waardevol maakt, vooral voor mensen die misschien minder ervaren zijn, evenals bij hun eerste contact met de psylocibe. Je zult veilig en wel zijn! Ik heb de aanbevolen dosering en frequentie gebruikt en de precisieweegschaal gekocht zoals aanbevolen (dit is een belangrijke stap, aangezien het bijna onmogelijk is om visueel het juiste gewicht te beoordelen).
Ik heb de hele maand bij mijn normale baan van 8 uur gewerkt en de microdosering heeft geen enkele negatieve invloed gehad op mijn activiteiten, zowel fysiek als op taken die analiteits- of communicatieve en zachte vaardigheden vereisen. Op een dieper niveau kan ik alleen maar een enorme dankbaarheid delen voor de manier waarop deze ervaring mij in staat heeft gesteld mij te ontwikkelen. Ik stelde mijn intentie aan het begin van de maand vast en werkte aan een aantal specifieke kwesties en existentiële hindernissen die mij al een tijdje onrustig hielden. Het was geweldig om te zien hoe de truffels mij op een heel subtiel niveau bij de hand hebben genomen, waardoor de ruimte werd geopend voor inzichten en een niveau van begrip dat hartverwarmend was.
De psylocibe werkte duidelijk door middel van dromen, door helderheid en creativiteit, en verraste mij met een innerlijke wijsheid en een frisse blik die dag na dag langzaam aan de oppervlakte kwam, en wees precies op de problemen die ik in mijn oorspronkelijke plan had willen oplossen. antwoorden bieden die ik de komende jaren zal koesteren.
Ik raad iedereen die serieus geïnteresseerd is in zelfontwikkeling en bereid is deze ervaring heilig en met liefde te beleven, ten zeerste aan om aan deze reis te beginnen. En heel erg bedankt aan de mensen van Earth Resonance omdat ze de kwaliteit en veiligheid van hun product zo ter harte nemen!
Maria
Jouw ervaring publiekelijk delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd