GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Hoe microdosen zelfstandig beter te behandelen

Ten eerste wil ik onderstrepen dat het gebruik van de microdosing-eenheden super eenvoudig was met het schaaltje, hoewel ik na twee keer wegen wel wist hoeveel ik moest hebben. Ik heb zelf een hogere dosis genomen dan aanbevolen en heb hele aangename effecten van ondervonden gehad.

Ikzelf heb de twee-dagelijkse dosering geschat naar een dagelijkse dosering. Ik stapte er heel open in met de gedachte, als ik er niets van merk, dan gaat mijn fysieke gezondheid er enorm op vooruit! En hoewel ik plezierige mentale/emotionele ervaringen heb gehad, geloof ik nog steeds dat ook mijn lichamelijke gezondheid erop vooruit is gegaan.

Een ding dat ik zelf sterk voer, was een soort warm, donzig gevoel, dat ik ook heb ervaren wanneer ik een normale, volledige doseringsnaam had, een beetje als aan het begin van een paddo trip. Dit soort warm/wazig gevoel was over het algemeen een uur van 4/5. Mijn emotionele staat was doorgaans zeer mild en open en ik voelde mij een beetje zweterig (zonder dat het gevoeld was met mijn voeten van de grond af te zijn gekomen). Ik verborgen dus op een conventionele vlak meer openheid, maar ook een gevoel groter van liefde.

Ik merk op dat de gedachten die ik doorgaans had (ik werkte toendertijd aan een schilderklus), zelfs milder en liefdevoller waren dan 'normaal'. Soms merk ik tijdens het werk op dat ik het bewustzijn van mijn lichaam en het moment een beetje verlies, maar met de microdosering van ER, voelde ik me ook meer in mijn lichaam.

Iets anders dat ik merk, is dat ik ten gevolge ben van het voelen van meer (zelf) liefde, mijn meestal ook iets substantieel. Dat kwam vooral doordat ik inspiratie kreeg voor verschillende manieren om mezelf beter te behandelen. Beter eten, beter bewegen en op een bewuste manier, liefdevoller tegen zichzelf praten en mij tegen zichzelf opstellen.

Ik heb een deel van de voordelen beschreven die op de website zelf ook zijn ervaren. Het opheffen van negatieve denkpatronen, een duidelijkere visie, meer motivatie, hogere productiviteit en meer balans. Ook leefde ik dus meer in het moment , een groter gevoel van eenheid, meer flauw gevoel, grotere intuïtie (het bewustzijn aangenomen, maar ook het uitdragen ervan en het vertrouwen erop).

Ook op therapeutisch gebied kan ik microdosing aanbevelen, de therapeutische voordelen gaan feitelijk hand in hand met krachtige voordelen, maar wat ik zelf ook ervoer is meer loslaten van verslavingsgedrag, minder stress, minder gevoel van depressie, minder gespannenheid en groter gevoel van emotionele balans.

Hoewel ik dus in die tijd wel flink door heb gewerkt, heb ik toch veel voordelen van de microdoseringstherapie gehad en kan ik ook bv. goed vinden in een grotere 'innerlijke harmonie', groter gevoel van welzijn en meer zelfreflectie.

Het is nu een tijdje geleden dat ik de periode van microdoseren in ben gegaan en het heeft mij als een van de factoren in mijn leven zeker bijgedragen aan de ontwikkeling van meer zelfliefde. Deze liefdestraalt zich ook uit naar anderen.

Al met al kan ik het zeker aanbevelen, maar wel als inspiratie en niet ter vervanging van zelfontwikkeling. Ik denk dat het heel belangrijk is om daarnaast andere verdiende praktijken te doen, zoals meditatie van andere vormen die voor jou je meer in een staat van ontspanning en flow brengen.


Emiel"

1 reactie

  • Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    hblolspjvs

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd