GRATIS verzending bij bestellingen boven €150,-

Verhoog je sfeer op natuurlijke wijze

Met ons Earth Resonance Protocol begeleiden wij u om uw trilling op natuurlijke wijze te verhogen. 

Met onze resonantiehacks helpen we je je hersenen te trainen om hogere frequenties aan te boren! Hoe? 

Dit is verborgen in de eerste 20 minuten na het ontwaken. 

De hersenen produceren elektrische frequenties die golven worden genoemd. Wetenschappers hebben een verband gevonden tussen de frequentie van hersengolven en de toestand van uw lichaam, maar ook verband houdend met angst, depressie, ADHD en zelfs verslaving. 

Binnen 20 minuten nadat u wakker bent geworden, heeft u toegang tot de toegangspoort tot uw onderbewustzijn en kunt u uw toestand veranderen, uw hersenen opnieuw bedraden en de toon voor de rest van de dag zetten. 

Daarom beginnen we de dag met een meditatie en een positieve affirmatie. 

Oefen de gewoonte om elke dag je dankbaarheid te uiten , leg je hand op je hart en bevestig: 

'Ik hou van mijn leven, ik ben dankbaar dat ik gezond ben, ik verhoog mijn vibratie op natuurlijke wijze en daarom resoneer ik met de frequentie van liefde en mededogen'⁣

Verhoog je sfeer op natuurlijke wijze