FREE Shipping on orders above €150,-

Hoe ik mezelf terug vond met microdosen

Ik ben begonnen met earth resonance protocol na mijn eerste kennismaking met truffels tijdens een healing weekend in Diemen waar we dag 1 een truffel ceremonie deden en dag 2 een huachuma ceremonie. 

Ik ben me daarna meer gaan verdiepen in wat truffels doen en kwam zo op de term microdosing. 

Na wat meer speurwerk online kwam ik terecht op de website van earth resoncance. Dit voelde voor mij goed. De reden waarom ik ben begonnen met het protocol is vanwege een innerlijk proces van spirituele groei en tevens om mijn emotionele welzijn te bevorderen. Ik ben al jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik heb onder andere wat NLP-opleidingen gedaan zoals hart, hoofd en lijf waar we bezig gingen met de chakra's en systemisch werk basis en recentelijk de verdieping om dichterbij mijn zielsmissie te komen en om inzicht te krijgen in mijn persoonlijke systeem van herkomst en wat voor invloed dit heeft op mij. Ik vind dit een interessant iets om te ontdekken. In deze opleidingen werken ze ook veel op energetisch niveau en ik geloof ook zeker dat het universum bestaat uit trillingen en je positieve of negatieve trillingen uitzendt door wat je denkt, zegt en voelt.

 

Samen met mijn partner zijn we vorige maand het protocol gestart. Ons huwelijk is al een jaren heel moeilijk. Ons leven is na onze eerste kennismaking in een stroomversnelling gegaan. Er kwamen snel kinderen, verhuizingen, verbouwingen etc. We hadden weinig tijd en energie om echt met elkaar te zijn. Ergens hoopte ik dat dit proces ons dichter bij elkaar zou brengen. De eerste week deden we samen een volle maan meditatie buiten. Dit was onwijs mooi om te doen en erg liefdevol. Helaas zijn de problemen die we hadden al die jaren toch doorslaggevend geweest en zijn we tot inzicht gekomen dat onze paden alsnog zullen scheiden.

 

Het earth resonance protocol helpt mij om dit proces in liefde aan te gaan en waar verdriet ook zeker een plek heeft, en natuurlijk ook mag hebben, alsnog in dankbaarheid te blijven voor al de lessen die we hebben geleerd van elkaar en de liefde die we bijna 10 jaar gedeeld hebben. Het heeft me geholpen met nieuwe inzichten dat een ziel zijn eigen pad moet volgen als je bereid bent om de keuze te maken inderdaad je ziel pad te gaan volgen. Ik kan nu weer dankbaar zijn voor het leven en uitkijken naar de toekomst ook al is die momenteel nog blanco. Ik heb ik geen idee hoe mijn leven er straks uit gaan zien wat heel eng voor me is en tegelijkertijd heel spannend. Ik ben mij meer bewust van de kracht van mijn ademhaling om de emoties die mij soms overvallen, die waar ik me voorheen helemaal in kon verliezen, een plek te geven. Ik kan de negatieve denkpatronen die mij soms overvallen beter observeren en me er niet meer mee identificeren. Ik ben niet mijn emotie, ik heb een emotie. Ik voel dat het protocol deze gevoelens van onrustgerustheid helpt stabiliseren waardoor ik dicht bij mijzelf blijf en dat is precies wat ik nodig heb in deze periode.  

 

Liefs Daisy

 

Iedere week krijgen wij brieven ingezonden, we kiezen er 1 uit om hier te plaatsen. Jouw ervaring delen? Stuur dan jouw persoonlijk verhaal naar review@earthresonance.bio

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published