FREE Shipping on orders above €150,-

Zeker de moeite waard! Angst voor de toekomst verdwenen

Na al een aantal jaren veel interesse te hebben in microdosing, ging ik het dan eindelijk doen. Een paar maanden geleden had ik al een verpakking besteld, maar tegen de tijd dat ik er aan wilde beginnen, was de ‘best before-datum’ inmiddels verstreken. (Superstom, niet op gelet). Maar ik dacht het kan vast geen kwaad, aangezien het mooi vacuüm verpakt is.

Eigenlijk wilde ik het puur uit interesse gaan proberen (niet omdat ik depressief ben, angstaanvallen heb of wat dan ook). Wel dacht ik dat het wel eens goed zou kunnen helpen tegen de stress die ik de laatste tijd ervaar door de hele situatie die momenteel gaande is in de wereld. Ik maak me veel zorgen om de toekomst.

Vol goede moed begon ik met de laagste dosis Psilocybine op dag 1. Hiervan dacht ik een licht tintelend gevoel waar te nemen, een soort excitement. Spannend dus! Om de dag verhoogde ik de dosis, in de eerste paar dagen soms wat misselijk/katerig gevoel. Dus dat doseren was in het begin nog wel even puzzelen. Zeker ook omdat de houdbaarheidsdatum eigenlijk nét verstreken was, zat het idee in mijn hoofd dat het misschien iets in kracht zou zijn afgenomen, geen idee of dit echt zo is, maargoed ;)
Na een week was ik eigenlijk al wel gewend aan het stofje en waren er geen katerige gevoelens meer. Top!

Naarmate de dagen vorderden begon ik te merken dat ik me in vlagen erg kalm en vredig voelde, ondanks mijn zorgen over de toekomst. Het voelde allemaal okee en niets was meer echt erg.

Het spirituele in mij is erg naar boven gekomen in deze periode, waardoor ik meer rust heb gevonden in mijzelf. Ik voel me van een rups een vlinder worden, en dat zorgt voor acceptatie en zelfliefde. Dat straal ik dan ook weer uit naar anderen :)

Nu is mijn microdose maand voorbij en ben ik van plan om in het begin van het nieuwe jaar weer te beginnen met een nieuwe maand. Dit keer met een verse dosis die niet ‘over de datum’ is. Ben benieuwd of ik dan nog meer merk of andere ervaringen heb :)

Kortom, erg tevreden! Zeker de moeite waard om te proberen of het werkt voor jou.

Anouk,

Dit was een reactie onder kwijt raken van trauma met microdosen die wij u niet konden onthouden!

1 comment

  • Beste Earth Resonance,

    Ik heb een vraag m.b.t. de houdbaarheidsdatum. Ik heb namelijk een hele goede ervaring gehad met het product de eerste helft van de maand, maar daarna moest ik antibiotica slikken, waardoor ik de dosis niet af kon maken. Is het een goed idee een maand later alsnog de rest te gebruiken, of is het dan aan te raden een nieuwe portie te bestellen?

    Hartelijk dank en mvg,

    Hannah

    Hannah Rojer

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published